Home » Lang geleden...

Lang geleden...

Wilt u een busreis organiseren? Dan is J&J Cars uw partner voor al uw bestemmingen. Of u nu voorzitter bent van een vereniging of een verantwoordelijke voor een school of bedrijf, wij verzorgen graag uw vervoer van begin tot einde! Maar wie is J&J Cars nu precies? U komt het hieronder te weten!

J&J Cars in vogelvlucht

J&J Cars werd opgericht in februari 2003, door eigenaars Jos en Jeannine. Tezamen kochten ze toen hun eerste bus, waarvan ze beide chauffeur werden. Deze bus was voornamelijk bedoeld voor toeristen met Italiaanse bestemmingen. Vanwege een steeds groeiende passie voor hun passagiers en liefde voor de baan, kochten ze eind 2003 een tweede bus, ditmaal voor schoolvervoer.

Door de jaren heen steeg J&J Cars in populariteit en tezamen met hun klantenbestand ook meteen het aantal beschikbare bussen. Momenteel beschikt het bedrijf over 9 bussen, waarvan er 5 voornamelijk voor toeristische doeleinden worden gebruikt en 4 voor schoolvervoer.

Sind de zomer van 2019 maakt J&J Cars onderdeel uit van Touringcarbedrijf De Wilg BVBA uit Bree, uiteraard kan u nog steeds op onze uitmuntende service rekenen voor al uw busreuzen.

Alle diensten op een rijtje

J&J Cars doet alle bestemmingen aan, waar de bus ook maar geraken kan. Alle Europese bestemmingen zijn mogelijk, gaande van de Franse Côte d’Azur tot de Italiaanse Alpen, en dit ongeacht de duur van uw trip of het type van uw vakantie. Zo kan u bij J&J Cars onder meer terecht voor: Weekenduitstappen, Themareizen, Eendagtrips, Verblijfsreizen, Schooluitstappen, City trips, Bedrijfsuitstappen, Begeleide wijnreizen ...

Aanbod vervoersmogelijkheden

Het bedrijf beschikt over een ruim en gevarieerd wagenpark, waarbij ongetwijfeld de juiste keuze bijzit voor uw reis of uitstap. We lichten graag alle karakteristieken toe van onze verschillende transportmiddelen, zodat u zich over uw vervoer alvast geen zorgen meer hoeft te maken!

Setra S 431 DT

80 zitplaatsen
Airconditioning
Toilet
Koelkast - Keuken
DVD en CD speler

Van Hool TX16 ALICRON

57 zitplaatsen
Airconditioning
Toilet
DVD, TV en CD-speler
Keuken 

Mercedes Tourismo

55 zitplaatsen
Airconditioning
Toilet
Koelkast
DVD en CD speler

Van Hool TG

57 zitplaatsen
Airconditioning
Toilet
Koelkast
DVD en CD speler

Otokar

35 zitplaatsen
Airconditioning
DVD en CD speler

Van Hool T9

49 zitplaatsen
Airconditioning
Toilet
Koelkast
DVD en CD speler

Van Hool T9

54 zitplaatsen
Airconditioning
Toilet
Koelkast
DVD en CD speler

Mercedes Sprinter

22 zitplaatsen
Airconditioning
DVD en CD speler

Ons aanbod

J&J Cars brengt u naar om het even welke Europese bestemming waar u naar toe wilt, op eender welk moment van het jaar. Bovendien bieden we u ook georganiseerde reizen aan en meteen ook de mogelijkheid om u in te schrijven. Wilt u onze volgende passagier worden? Zet dan vandaag nog nog de eerste stap naar een onvergetelijke busreis en vul uw gegevens onmiddellijk online in!

Fotoalbum

Omdat beelden meer dan woorden zeggen, heeft J&J Cars enkele prachtige foto’s van onze trouwe klanten en passagiers gebundeld tot meeslepende fotoreportages. Geniet van een blik door het fototoestel van onze reizigers en beleef een klein stukje van hun geslaagde reizen. Ontdek zelf waarom zij voor J&J Cars hebben gekozen en waarom ook u voor ons moet kiezen voor een memorabele reis!

Reisverhalen

J&J Cars heeft al een jarenlange ervaring achter de rug en heeft dus ook al talloze reizen mogen verzorgen in heel Europa. Het resultaat? Geweldige herinneringen die we wel moeten delen! Op deze pagina kan u daarom terecht voor de allerleukste reisverhalen van onze passagiers. Twijfelde u nog aan ons als partner voor uw reis? Dan zullen deze verhalen en ervaringen u als vanzelf overtuigen!