Home » Ons Aanbod » Hortensia vrouwke Marja en het land van Strijen

Hortensia vrouwke Marja en het land van Strijen

15/07/2019

 Hortensia vrouwke Marja en het land van Strijen

Vertrek om 8.00 uur richting Ulvenhout, waar we een bezoek brengen aan het hortensia vrouwke. Ze verteld met veel humor over alle weetjes de ontvangstruimte is gelegen  in een bosrijke omgeving van Breda. Rond 9.45 uur worden we verwacht voor koffie en een  appelflap. Vervolgens  wordt er een demonstratie gegeven ,hoe een boeket of krans van hortensia’s van hortensia’s of een hortensiataart wordt gemaakt. De bloemstukken die gemaakt zijn, worden onder ons gezelschap verloot.Om 12:15 uur vertrekken we naar Terheyden waar we om 13:00 uur een driegangen menu aangeboden krijgt.

Om 14:30 uur stappen we weer op de bus en gaat via een tol tunnel naar HET LAND VAN STRYEN.U bezoekt eerst het smederijmuseum’ Het land van Stryen’ waar de smid een demonstratie geeft, de ouderwetse smidswoning is nog authentiek ingericht. Ook bezoekt u tegenover de smidswoning  de grote of Sint-Lambertuskerk met zijn prachtig orgel.       Hier zijn o.a een opengewerkt torenuurwerk te zien en zestien mooie gebrandschilderde ramen .Daarna rijden we met een gids in de bus door het prachtige ‘land van Stryen’ en volgen we een deel van de waternoodramp plaatsen en het Hollands Diep. Rond 18:OO uur komen we dan weer aan in Terheyden, we nemen afscheid van onze gids en gebruiken hier dan weer onze koffietafel.


DATUM: 15 juli 2019

PRIJS:   56  euro


Deze dagtocht is inclusief koffie en appelflap, excursie Irana, driegangen menu, rondleiding smederij en kerk, rondrit ,koffietafel

Inbegrepen:
- bus
- koffie en appelflap
- excursie Irana
- driegangen menu
- rondleiding smederij en kerk
- rondrit
- koffietafel

Niet inbegrepen:
- eventuele andere inkomgelden
- dranken aan tafel

 

Inschrijven : J&J cars - 014302658 of JOS 0479912173 of HUGO- 0475410607

 

 

Inschrijvingsformulier

Ik schrijf mij in!

Hebt u interesse in bovenstaande reis? Bent u broodnodig toe aan wat ontspanning? Aan wat plezier en vertier? Begin uw wel verdiende vakantie dan vandaag nog met J&J Cars. Vul uw gegevens in het onderstaand inschrijvingsformulier in om de eerste stappen van uw reis te zetten.

Ons aanbod

J&J Cars brengt u naar om het even welke Europese bestemming waar u naar toe wilt, op eender welk moment van het jaar. Bovendien bieden we u ook georganiseerde reizen aan en meteen ook de mogelijkheid om u in te schrijven. Wilt u onze volgende passagier worden? Zet dan vandaag nog nog de eerste stap naar een onvergetelijke busreis en vul uw gegevens onmiddellijk online in!

Fotoalbum

Omdat beelden meer dan woorden zeggen, heeft J&J Cars enkele prachtige foto’s van onze trouwe klanten en passagiers gebundeld tot meeslepende fotoreportages. Geniet van een blik door het fototoestel van onze reizigers en beleef een klein stukje van hun geslaagde reizen. Ontdek zelf waarom zij voor J&J Cars hebben gekozen en waarom ook u voor ons moet kiezen voor een memorabele reis!

Reisverhalen

J&J Cars heeft al een jarenlange ervaring achter de rug en heeft dus ook al talloze reizen mogen verzorgen in heel Europa. Het resultaat? Geweldige herinneringen die we wel moeten delen! Op deze pagina kan u daarom terecht voor de allerleukste reisverhalen van onze passagiers. Twijfelde u nog aan ons als partner voor uw reis? Dan zullen deze verhalen en ervaringen u als vanzelf overtuigen!