Home » Ons Aanbod » Dagreis 'Cycling Center Sven Nijs & Brouwerij Duvel'

Dagreis 'Cycling Center Sven Nijs & Brouwerij Duvel'

17/04/2018


Dagreis 'Cycling Centre Sven Nijs en Brouwerij Duvel'  op 17 april 2018

 

VERTREK  OM 8.00 UUR .Verder richting  Baal - Tremelo waar we ontvangen worden in het cycling center van Sven Nijs. Ons programma zal beginnen met koffie en gebak.
Rond 9.30 uur starten we  met de rondleiding met een erkende gids door het gebouw. Het belevingscentrum is een  spil van 
het Sven Nijs Cycling Center. Je wordt er ondergedompeld in de sfeer van de cyclocross. Onder de kampioenentruitjes door wandel je van de ene historische wielermoment naar de andere overwinning. Neem een kijkje in de camper waar de veldrijders zich voorbereiden op de koers. Maak een foto met moddergezicht en deel  deze met je vrienden. Probeer zelf hoe ver je met de fiets door de zandbak geraakt en match het juiste bandenprofiel aan de juiste ondergrond. 
Om 11.30 uur gebruiken wij onze koffietafel in café Velo. Eet café Velo is een gezellig fiets en eetcafé , met een interieur dat perfect aansluit bij het design ,een plaats waar u zich direct thuis  voelt .

Rond 12.15uur vertrek richting  Breendonk  waar we een bezoek brengen aan de brouwerij van “DUVEL”. We worden er ontvangen door een professionele gids,vervolgens krijgen we een introductie film te zien  waarna we de rondleiding door de brouwerij en de bottelarij beginnen .Wil je graag meer weten over je favorieten drank en brouwproces?  Ontdek alles over geschiedenis van de brouwerij Duvel Moortgat en neem een kijkje binnen de muren van de brouwerij en de bottelarij. Leer wat Duvel zo uniek maakt en hoe je godendrank correct inschenkt.
Als afsluiter voorzien we nog een Schenkinitiatie en 2 consumpties en een geschenkje voor ieder.

 


Datum: 17-04-2018
Prijs:  56 euro 

 

 

 

Inbegrepen: bus -inkomgelden -koffie en gebak bij aankomst- gidsen ter plaatsen -middag  lunch -en avondmaal .                                                                                                                                                                       

 

 

Niet inbegrepen:  dranken aan tafel .

Organisatie J&J cars  Meerhout  tel  Jos  047548076 - Hugo  0475410607                                                                                                                                       

 

 

Inschrijvingsformulier

Ik schrijf mij in!

Hebt u interesse in bovenstaande reis? Bent u broodnodig toe aan wat ontspanning? Aan wat plezier en vertier? Begin uw wel verdiende vakantie dan vandaag nog met J&J Cars. Vul uw gegevens in het onderstaand inschrijvingsformulier in om de eerste stappen van uw reis te zetten.

Offerte Aanvragen

Bent u aangewezen als organisator van een daguitstap of een meerdaagse reis? Dan zit u bij J&J Cars goed voor een passend transport. Wij zorgen voor de nodige veiligheid tijdens de heen- en terugreis, maar ook voor een continu gemak aan boord tijdens uw excursie of vakantie zelf. Meer informatie? Vraag hier geheel vrijblijvend uw prijsofferte aan, aangepast aan uw reis, behoeften en budget!

Ons aanbod

J&J Cars brengt u naar om het even welke Europese bestemming waar u naar toe wilt, op eender welk moment van het jaar. Bovendien bieden we u ook georganiseerde reizen aan en meteen ook de mogelijkheid om u in te schrijven. Wilt u onze volgende passagier worden? Zet dan vandaag nog nog de eerste stap naar een onvergetelijke busreis en vul uw gegevens onmiddellijk online in!

Fotoalbum

Omdat beelden meer dan woorden zeggen, heeft J&J Cars enkele prachtige foto’s van onze trouwe klanten en passagiers gebundeld tot meeslepende fotoreportages. Geniet van een blik door het fototoestel van onze reizigers en beleef een klein stukje van hun geslaagde reizen. Ontdek zelf waarom zij voor J&J Cars hebben gekozen en waarom ook u voor ons moet kiezen voor een memorabele reis!

Reisverhalen

J&J Cars heeft al een jarenlange ervaring achter de rug en heeft dus ook al talloze reizen mogen verzorgen in heel Europa. Het resultaat? Geweldige herinneringen die we wel moeten delen! Op deze pagina kan u daarom terecht voor de allerleukste reisverhalen van onze passagiers. Twijfelde u nog aan ons als partner voor uw reis? Dan zullen deze verhalen en ervaringen u als vanzelf overtuigen!