Home » Ons Aanbod

Ons Aanbod

Voor ieder wat wils

Vrijwel iedereen gaat er jaarlijks eventjes tussenuit voor een vakantie. Zowel gezinnen als scholieren, zowel verenigingen als clubs. We kunnen ze geen ongelijk geven natuurlijk! Bent uzelf ook op zoek naar de perfecte reis voor dit jaar? Overweeg dan eens een busreis en ontdek snel onze voordelen!

Redenen om te kiezen voor een busvakantie

In tegenstelling tot wat velen denken, zijn er heel wat argumenten die pleiten in het voordeel van een busreis. Zo is een busreis allereerst de ideale manier om milieuvriendelijk te reizen, is het ook nog eens goedkoper dan een vliegtuigticket en u krijgt niet te maken met tal van bijkomende kosten. J&J Cars verwerkt immers alle onkosten bij in de prijs, zoals brandstof, eventuele tolwegen en veel meer, zodat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Een grote waaier van bestemmingen

Bij J&J Cars kan u terecht voor een grote diversiteit aan bestemmingen. Veel klanten vragen bij ons naar populaire eindbestemmingen, zoals de Pyreneeën en Tirol tijdens de winterperiode en de Costa Brava en de Italiaanse Riviera tijdens de zomerperiode. Maar J&J Cars brengt u naar om het even welke bestemming u ook verkiest, uiteraard in de mate van het mogelijke. De Moezelstreek, Sauerland, noem maar op, we doen alle bestemming aan, waar we met de bus geraken.

 

 

Vlaamse reuze show te Riemst

van 25/02/2019 tot 25/02/2019

Vlaamse reuze show

Dagreis Turnhout-Hoogstraten

van 02/04/2019 tot 02/04/2019


Dagreis Turnhout - Hoogstraten

 

Vertrek 9.00 uur.

Driedaagse Westerwald

van 10/05/2019 tot 12/05/2019


DRIEDAAGSE WESTERWALD

Hortensia vrouwke Marja en het land van Strijen

van 15/07/2019 tot 15/07/2019

 Hortensia vrouwke Marja en het land van Strijen

Lourdes, het meest bezochte bedevaartsoord ter wereld bezoeken "ONTDEK EN BELEEF LOURDES IN DE SPOREN VAN BERNADETTE SOUBIROUS"
Elk jaar komen 5,5 miljoen mensen naar dit pelgrimstadje gelegen in de Pyreneeën.
Dit bedevaartsoord werd wereldberoemd dankzij de verschijningen van Maria aan Bernadette Soubirous.
Naast wereldberoemd bedevaartsoord is de stad Lourdes ook ideaal gelegen als uitvalsbasis voor uitstappen in de Pyreneeën met troeven als de Cirque de Gavarnie, de col du Tourmalet en de col d'Aubisque.
Ook steden zoals Biarritz en Saint-Jean-de-Luz zijn de moeite waard.

Dagreis Uilen en Klompenmakerij

van 23/09/2019 tot 23/09/2019

Dagreis  Uilen en Klompenmakerij 

Vertrek