Home » Offerte op maat

Offerte op maat

Offerte op maat

Het spreekt voor zich dat u zich veilig en wel op de weg wilt begeven. Een betrouwbare en professionele chauffeur en degelijke vervoersmiddelen zijn hiervoor een absolute must. Bij J&J Cars bent u verzekerd van beide.

Informatief en zonder verplichtingen

Bent u een reisorganisator en wenst u graag een offerte te bekomen voor uw busreis? Of bent u een schoolverantwoordelijke en wilt u het vervoer van uw schoolgangers aan een betaalbare prijs kunnen aanbieden aan hun ouders? J&J Cars doet haar uiterste best om een voordelige prijsofferte op te stellen, volledig op maat van uw reis, passagiers en vooropgesteld budget.

Laten we beginnen...

Klaar voor uw persoonlijke offerte op maat, aangepast aan uw behoeften en budget? Vul uw gegevens en wensen zo uitgebreid mogelijk in het onderstaand offerteformulier in en J&J Cars bezorgt u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte, zonder enige bijkomende verplichtingen achteraf.

Uw gegevens
Facturatie
Vertrek
:
Bestemming
Plaatselijke ritten of andere wensen kunnen onderaan worden ingegeven.
Retour
:
Algemeen

Ons aanbod

J&J Cars brengt u naar om het even welke Europese bestemming waar u naar toe wilt, op eender welk moment van het jaar. Bovendien bieden we u ook georganiseerde reizen aan en meteen ook de mogelijkheid om u in te schrijven. Wilt u onze volgende passagier worden? Zet dan vandaag nog nog de eerste stap naar een onvergetelijke busreis en vul uw gegevens onmiddellijk online in!

Fotoalbum

Omdat beelden meer dan woorden zeggen, heeft J&J Cars enkele prachtige foto’s van onze trouwe klanten en passagiers gebundeld tot meeslepende fotoreportages. Geniet van een blik door het fototoestel van onze reizigers en beleef een klein stukje van hun geslaagde reizen. Ontdek zelf waarom zij voor J&J Cars hebben gekozen en waarom ook u voor ons moet kiezen voor een memorabele reis!

Reisverhalen

J&J Cars heeft al een jarenlange ervaring achter de rug en heeft dus ook al talloze reizen mogen verzorgen in heel Europa. Het resultaat? Geweldige herinneringen die we wel moeten delen! Op deze pagina kan u daarom terecht voor de allerleukste reisverhalen van onze passagiers. Twijfelde u nog aan ons als partner voor uw reis? Dan zullen deze verhalen en ervaringen u als vanzelf overtuigen!