Home » Fotoalbum » Fietsvakantie Italië 2015

Fietsvakantie Italië 2015

Dinsdag 16 juni 2015 omstreeks 18.00 u. arriveerden druppelsgewijs de deelnemers op de markt van Dessel. Onze buschauffeur was, zoals steeds, goed op tijd. Iedereen was paraat, gaf nog een afscheidskusje en we konden vertrekken naar de carpool van Paal, waar de rest van de groep zou worden opgepikt. Iedereen installeerde zich voor een busreis van zo'n 900 km naar Valdidentro, we waren er klaar voor...
 
 

Bezorg ons uw leukste foto’s!

Bent u onlangs met ons op reis geweest of hebt u een fijne excursie gehad met J&J Cars als vervoerspartner? Dan ontvangen we graag uw foto’s om deze online te delen met onze klanten. Op deze manier kunnen anderen zich alvast warm maken voor hun eigen trip door het bekijken van deze van uzelf.

Zijn er dus nog foto’s die ontbreken in een van onze fotoalbums? Of wenst u een compleet nieuw fotoalbum te laten toevoegen? Laat het ons weten en wij doen zo snel mogelijk het nodige!

Ons aanbod

J&J Cars brengt u naar om het even welke Europese bestemming waar u naar toe wilt, op eender welk moment van het jaar. Bovendien bieden we u ook georganiseerde reizen aan en meteen ook de mogelijkheid om u in te schrijven. Wilt u onze volgende passagier worden? Zet dan vandaag nog nog de eerste stap naar een onvergetelijke busreis en vul uw gegevens onmiddellijk online in!

Fotoalbum

Omdat beelden meer dan woorden zeggen, heeft J&J Cars enkele prachtige foto’s van onze trouwe klanten en passagiers gebundeld tot meeslepende fotoreportages. Geniet van een blik door het fototoestel van onze reizigers en beleef een klein stukje van hun geslaagde reizen. Ontdek zelf waarom zij voor J&J Cars hebben gekozen en waarom ook u voor ons moet kiezen voor een memorabele reis!

Reisverhalen

J&J Cars heeft al een jarenlange ervaring achter de rug en heeft dus ook al talloze reizen mogen verzorgen in heel Europa. Het resultaat? Geweldige herinneringen die we wel moeten delen! Op deze pagina kan u daarom terecht voor de allerleukste reisverhalen van onze passagiers. Twijfelde u nog aan ons als partner voor uw reis? Dan zullen deze verhalen en ervaringen u als vanzelf overtuigen!