Home » Contact

Contact

Contacteer ons

J&J Cars is reeds jarenlang actief in het personenvervoer en heeft al vele reizigers met een tevreden glimlach heen en terug mogen vervoeren. Als autocartouroperator beschikken we over een grote vloot, waarbij ongetwijfeld een geschikt voertuig bijzit die uw reis kan verzorgen. Geniet ook eens mee van onze passie en ondervind zelf wat deze voor u kan betekenen!

Meer informatie over onze diensten

Wenst u meer informatie over wat J&J Cars precies voor u kan betekenen? Of wilt u verdere toelichting over onze werking en/of tarieven voor uw komende trip? Geen probleem. Onze medewerkers staat steeds voor u klaar met een antwoord op maat van al uw vragen.
Contacteer ons gerust via het telefoonnummer +32 89 480 880, of via onderstaand contactformulier.

Vrijblijvende prijsofferte

Bent u op zoek naar een betrouwbare chauffeur voor uw reis of uitstap?
Dan zit u bij J&J Cars goed voor een veilige reis aan een aantrekkelijke prijs.
Wilt u graag weten aan welk tarief uw vervoer mogelijk is? Dan verwijzen wij u graag door naar onze offerte-pagina.

Contact

Ons aanbod

J&J Cars brengt u naar om het even welke Europese bestemming waar u naar toe wilt, op eender welk moment van het jaar. Bovendien bieden we u ook georganiseerde reizen aan en meteen ook de mogelijkheid om u in te schrijven. Wilt u onze volgende passagier worden? Zet dan vandaag nog nog de eerste stap naar een onvergetelijke busreis en vul uw gegevens onmiddellijk online in!

Fotoalbum

Omdat beelden meer dan woorden zeggen, heeft J&J Cars enkele prachtige foto’s van onze trouwe klanten en passagiers gebundeld tot meeslepende fotoreportages. Geniet van een blik door het fototoestel van onze reizigers en beleef een klein stukje van hun geslaagde reizen. Ontdek zelf waarom zij voor J&J Cars hebben gekozen en waarom ook u voor ons moet kiezen voor een memorabele reis!

Reisverhalen

J&J Cars heeft al een jarenlange ervaring achter de rug en heeft dus ook al talloze reizen mogen verzorgen in heel Europa. Het resultaat? Geweldige herinneringen die we wel moeten delen! Op deze pagina kan u daarom terecht voor de allerleukste reisverhalen van onze passagiers. Twijfelde u nog aan ons als partner voor uw reis? Dan zullen deze verhalen en ervaringen u als vanzelf overtuigen!